Stockholm Insurance Medicine Lectures - föreläsningsserie

Stockholm Insurance Medicine Lectures är en ny föreläsningsserie som arrangeras av Avdelningen av Försäkringsmedicin på Karolinska Institutet.

Stockholm Insurance Medicine Lectures är en ny föreläsningsserie som arrangeras av Avdelningen för försäkringsmedicin på Karolinska Institutet. Varje termin bjuder vi in internationella experter inom försäkringsmedicin. Syftet med föreläsningarna är att presentera senaste forskningsresultat och skapa ett diskussionsforum för aktuella ämnen inom försäkringsmedicin.

• Föreläsningarna annonseras i kalendariet
  • Efteråt blir det mingel och vi bjuder på lättare förtäring och något att dricka
  • Vänligen anmäl dig till varje föreläsning via e-post till Katarina.lonnqvist@ki.se
  • Föreläsningarna filmas och läggs ut på Karolinska Institutets Youtube-kanal

Save the date: Nästa föreläsning äger rum den 3 oktober, kl 14.30, Samuelssonsalen, KI Campus Solna

Välkommen!

Nedan en inspelning av den första Stockholm Insurance Medicine Lecture av professor Ellenor Mittendorfer-Rutz, den 13 juni 2019. Moderator var professor Kristina Alexanderson.