Minnes- och hyllningsgåvor

En minnesgåva är ett fint sätt att hedra en bortgången vän eller släkting. Karolinska Institutet har fonder för många angelägna medicinska ändamål.

Minnesgåva

Vill du ge din en minnesgåva till forskningen vid Karolinska Institutet så gör du det enklast genom att sätta in önskat belopp på bankgiro 5310-6217. Du kan ange önskat ändamål på inbetalningen.
Om gåvan avser en minnesgåva och du önskar att vi sänder ut ett minnesblad, anger du var vi ska sända minnesbladet på inbetalningen. Om det inte får plats med all information på inbetalningen kan de skicka ett separat mail till development-office@ki.se

Har du frågor angående minnesgåvor är du välkommen att kontakta oss på Development Office. Du kan din gåva via webben, skriv leveraansadress och hälsning i rutan under hälsning- och minnesgåva.

 

Hyllningsgåva

En hyllningsgåva till Karolinska Institutet är ett uppskattat sätt att gratulera någon närstående på högtidsdagen. Vi skickar då ett gåvogram med din personliga hälsning direkt till jubilaren, eller till den adress du anger.
Karolinska Institutets bankgiro är 5310-6217.
När du ger din gåva via bankgiro anger du adressen dit du vill att hyllningen ska skickas och din hälsning till jubilaren på inbetalningskortet. Ger du din gåva via webben, skriv leveraansadress och hälsning i rutan under hälsning- och minnesgåva.

Det går även bra att kontakta oss på Developmen Office.

 

Development Office

E-post:development-office@ki.se

Adress:Karolinska Institutet
Development Office
171 77 Stockholm

Besöksadress:Nobels väg 6, Solna