Internationalisering

Karolinska Institutet rankas återkommande som ett av världens bästa universitet i ämnet odontologi. Det är en återspegling av den akademiska stringens och internationella resonansen hos Institutionen för odontologi. Internationellt samarbete inom utbildning och forskning är ett kärnvärde i institutionens mission och en viktig drivkraft för KI:s akademiska mål och prestationer.

Internationaliseringsgruppen är en arbetsgrupp på uppdrag av institutionens ledning. Målet är att övergripa institutionens formella avtal med institutioner utomlands och internationella samarbeten, vad gäller akademiska teman, utbildningsprogram och globala regioner. Våra internationella samarbetsaktiviteter involverar utbyte av student/personal inom grundutbildning för tandläkare och tandhygienister samt forskarutbildning, med en geografisk täckning från Europa till Amerika, Asien, Afrika och Oceana.

Internationaliseringsgruppen består av prof. Georgios Belibasakis, prof. Annsofi Johannsen, prof. Nagihan Bostanci, dr. Karin Garming-Legert, och prof. Anders Gustafsson.

För mer information

För ytterligare information eller om din institution är intresserad av att etablera ett formellt internationellt samarbete med Institutionen för odontologi vid Karolinska Institutet, vänligen kontakta Huvudansvarig internationalisering prof. Georgios Belibasakis.

GB
Innehållsgranskare:
Kicki Carlsson
2024-02-08