Akutmottagning

Till akutmottagningen är du välkommen med akuta problem och du kan bara boka tid via telefon. Vi är inte anslutna till Försäkringskassan. Akutmottagningen är bara öppet på förmiddagar.

Akutmottagningen på Coronakliniken, plan 7
Akutmottagningen är placerad på Coronakliniken på plan 7. För att komma hit tar du hiss C från plan 4 eller 5. Anmäl din ankomst i deras reception med giltig ID-handling. Observera att vi endast tar emot kortbetalning och att det inte är tillåtet att ta med sig barn in på kliniken. 

Hitta till oss

Information om hur du hittar till oss finns på sidan Hitta till universitetstandvården. Där finns även information om parkering.

Våra öppettider

Akutmottagningen är vanligtvis öppen mån-fre mellan klockan 08.00–12.00. Ibland är akutmottagningen stängd vilket uppdateras längre ner på den här sidan.

Våra telefontider för tidsbokning är helgfria vardagar mellan 07.30–09.00. Om det är många som ringer kan vi behöva stänga tidsbokningen tidigare, så se till att vara ute i god tid.

Vid akuta besvär under de dagar vi inte har öppet hänvisar vi er till Vårdguiden på telefon: 1177 eller på nätet: 1177 akut tandvård.

Planerade avvikande öppettider

Följande dagar är akuten ständ p.g.a. utbildning:

Tisdag t.o.m. fredag den 23/10-26/10

Onsdagen den 31/10

Fredagen den 2/11

Onsdagen den 7/11

Onsdag, torsdag och fredag den 14/11-16/11

Kontakta oss

Telefon: 08-524 88 200 
Telefontid för tidsbokning är helgfria vardagar mellan 07.30-09.00. Om det är många som ringer kan vi behöva stänga tidsbokningen tidigare, så se till att vara ute i god tid.

Priser på akuttandvård

Under terminstid betalar du som inskriven patient på studentkliniken max 400 kr per akutbesök. Är du inte inskriven som patient hos oss betalar du max 550 kr. Kostnaden kan bli högre om du är i behov av protes och det gäller för alla patienter. Du kan bara betala med kort.

Utanför terminstid, t.ex. under sommaren, gäller referensprislista.

Tandvård