Akutmottagning

Till akutmottagningen är du välkommen med akuta problem och du kan bara boka tid via telefon. Vi är inte anslutna till Försäkringskassan.

Akutmottagningen byter lokaler

Från och med den 29 augusti 2017 kommer akutmottagningen finnas på Coronakliniken på plan 7. För att komma dit tar du hiss C från plan 4 eller 5. Anmäl din ankomst i deras reception med giltig ID-handling. Observera att vi endast tar emot kortbetalning och att det inte är tillåtet att ta med sig barn in på kliniken.

Hitta till oss

Information om hur du hittar till oss finns på sidan Hitta till universitetstandvården. Där finns även information om parkering.

Våra öppettider

Akutmottagningen är vanligtvis öppen mån-fre mellan klockan 08.00–12.00. Ibland är akutmottagningen stängd vilket uppdateras längre ner på den här sidan.

Våra telefontider för tidsbokning är helgfria vardagar mellan 07.30–09.00

Vid akuta besvär under de dagar vi inte har öppet hänvisar vi er till Vårdguiden på telefon: 1177 eller på nätet: 1177 akut tandvård.

Planerade avvikande öppettider

Just nu har vi inga avvikande öppettider.

Kontakta oss

Telefon: 08-524 88 200 
Telefontid för tidsbokning är helgfria vardagar mellan 07.30-09.00

Priser på akuttandvård

Under terminstid betalar du som inskriven patient på studentkliniken max 400 kr per akutbesök. Är du inte inskriven som patient hos oss betalar du max 550 kr. Kostnaden kan bli högre om du är i behov av protes och det gäller för alla patienter.
Du kan bara betal med kort. Under sommaren gäller samma taxa för dig som är patient hos oss på studentkliniken men är du inte det råder vanlig tandvårdstaxa. För mer information, kontakta receptionen.

Tandvård