Akuttandvård

Du som har akut tandvärk är välkommen till universitetstandvården. Du kan antingen bli behandlad av en student eller en legitimerad tandläkare. Ring för att boka en tid.

Du som är patient hos våra studenter ska i första hand vända dig till din student om du får akut tandvärk. Om hon eller han inte kan ta emot dig är du välkommen till studenternas akutmottagning.

Är du ny patient på universitetstandvården eller är du patient vid lärarkliniken eller någon av våra specialistkliniker? Då hänvisar vi till lärarklinikens akuttider. I mån av tid och plats tar även studenternas akutmottagning emot dig.

Det som skiljer mellan studenternas akutmottagning och akuttandvård vid lärarkliniken är främst tid och pris. En akutbehandling hos studenterna tar längre tid men kostar också mindre.

Studenternas akutmottagning

Akutmottagningen är placerad hos klinikerna för vuxentandvård på plan 7. Ta hiss C till plan 7. Anmäl din ankomst i receptionen med giltig ID-handling. Vi endast tar emot kortbetalning. Det är inte tillåtet att ta med sig barn in på kliniken.

Kontakta akutmottagningen

Telefon: 08-524 88 200

Telefontid för tidsbokning är helgfria vardagar mellan 07.30–09.00. Om det är många som ringer kan vi behöva stänga tidsbokningen tidigare, så se till att vara ute i god tid.

Öppettider

Akutmottagningen är öppen måndag-fredag helgfria vardagar, förmiddag. 

Med undantag för dessa dagar.
Stängt: måndag 16/1, onsdag 1/2 och fredag 3/2

 

Akuta behandlingar av legitimerad tandläkare

Våra legitimerade tandläkare tar emot alla med akut tandvärk.

Kontakta lärarkliniken

För att boka tid ring: 08-524 88 200 (knappval 3)

Om vi inte svarar kan du lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.

Öppettider

Måndag–torsdag, kl. 8–17, samt fredag kl. 8–16

Läs mer om lärarkliniken och hur du hittar hit.

Priser på akuttandvård

Priset beror på om du behandlas av en student eller av en legitimerad tandläkare.