Skip to main content

Akutmottagning

Till akutmottagningen är du välkommen med akuta problem och du kan bara boka tid via telefon. Vi är inte anslutna till Försäkringskassan. Akutmottagningen är bara öppen på förmiddagar.

Nu bara öppet för dig som är inskriven på universitetstandvården

På grund av coronaviruset tar akutmottagningen tillsvidare endast emot dig som är inskriven på någon av universitetstandvårdens kliniker. Vi har även begränsat våra öppettider tills vidare.

Akutmottagningen, plan 7

Akutmottagningen är placerad hos klinikerna för vuxentandvård på plan 7. För att komma hit tar du hiss C från plan 4 eller 5. Anmäl din ankomst i receptionen med giltig ID-handling. Observera att vi endast tar emot kortbetalning och att det inte är tillåtet att ta med sig barn in på kliniken.

 

Hitta till oss

Information om hur du hittar till oss finns på sidan Kontakta och hitta till universitetstandvården. Där finns även information om parkering.

Våra öppettider

Akutmottagningen är vanligtvis öppen måndag–fredag mellan klockan 08.00 och 12.00. Under coronapandemin har vi dock minimerat våra öppettider till en dag i veckan, se nedan. Under hela juli har vi stängt.

Våra telefontider för tidsbokning är helgfria vardagar klocka 07.30–09.00. Om det är många som ringer kan vi behöva stänga tidsbokningen tidigare, så se till att vara ute i god tid.

Vid akuta besvär under de dagar vi inte har öppet hänvisar vi dig till Vårdguiden på telefon: 1177 eller på nätet: 1177 akut tandvård.

Akutmottagningen har öppet följande dagar:             

  • onsdag 17 juni
  • torsdag 20 augusti
  • fredag 28 augusti.

Kontakta oss

Telefon: 08-524 88 200

Telefontid för tidsbokning är helgfria vardagar mellan 07.30–09.00. Om det är många som ringer kan vi behöva stänga tidsbokningen tidigare, så se till att vara ute i god tid.

Priser på akuttandvård

Under sommaren 2020 gäller studenttaxa.