Svenska Accessmötet, 25-26 oktober 2022

Aula Medica, Karolinska Institutet, Solna

Old Town

Varmt välkomna till det 7:e Svenska Accessmötet, 25-26 oktober 2022!

Bästa Accessvänner!

Vi ser fram emot att ses i Aula Medica, Karolinska Institutet för vårt 7:e Svenska Accessmöte. Som tidigare år strävar vi efter ett nära samspel med deltagarna både på föreläsningar, interaktiva workshops och möjligheter att träffa representanter för företag inom dialysaccessvård. När vi nu får träffas igen ser vi extra mycket fram emot att genomföra mötet med samma goda stämning som tidigare. 

Spännande teman denna gång är Valet av njurersättande behandling & Accessteamet- dess betydelse och hur man arbetar med detta internationellt. Under Peritonealdialys och Egenvård får vi även erfarenheter från Oslo och en internationell uppdatering om Kärlaccessen efter transplantation. Sedan följer Framtidens Access – nyheter som ger oss nya möjligheter inför framtiden och så avslutar vi med Surveillance- Underhåll & Service av dialysaccessen.

Som alltid bjuder vi på föredrag från inbjudna både svenska och internationella accessentusiaster. Liksom förra gången blir det workshops med praktiskt innehåll för såväl dialyssjuksköterskor, nefrologer, interventionella radiologer, kliniska fysiologer, och accesskirurger. Som tidigare blir det naturligtvis även interaktiva frågestunder med chans till livaktiga diskussioner. Den uppskattade konferensmiddagen även denna gång i närliggande Elite Hotel Carolina Tower.

Missa inte chansen att vara med och bidra till ännu ett lyckat möte, ta del av värdefull kunskap och skapa samsyn för en fortsatt utveckling av svensk dialysvård. Även i år har vi Kom 4 betala för 3, så ta med ditt accessteam, nämn Svenska Accessmötet för dina kollegor på accessronden och anmäl er tillsammans! Bästa hälsningar Programkommittén, 7:e Svenska Acccessmötet 2022