Stöd forskning inom Institutionen för Fysiologi och Farmakologi

Institutionen för Fysiologi och Farmakologi (FyFa) undervisar och forskar inom fysiologi, farmakologi, anestesiologi och intensivvård. Gåvor till FyFa, både stora och små, betyder mycket för forskningens framgångar.

Du kan välja att ge din gåva via betallösningen Swish, bankgiro eller kortbetalning.

Swish

För att ge din gåva via Swish, följ anvisningarna nedan:

• Ange mottagare Swish-nummer: 123 202 32 08
    • Ange valfritt belopp
    • Viktigt! I fältet för meddelande ange forskargruppsledare för det forskningsområde du vill stödja (se namn i listan nedan) och institutionskod: C3
    • Swisha, klar!

Bankgiro

Önskar du ge din gåva via bankgiro inom Sverige, betalar du in önskat belopp på Karolinska Institutets bankgiro: 5310-6217. Viktigt! I fältet för meddelande ange forskargruppsledare för det forskningsområde du vill stödja (se namn i listan nedan) och institutionskod: C3.

Bankgiro från utlandet

Önskar du ge din gåva via bankgiro från utlandet, betalar du in önskat belopp på Karolinska Institutets bankkonto (vid Danske Bank): 1281-0118132. Viktigt! I fältet för meddelande ange forskargruppsledare för det forskningsområde du vill stödja (se namn i listan nedan) och institutionskod: C3. Ange även:

IBAN: SE 49 1200 0000 0128 1011 8132
    BIC/SWIFT CODE: DABASESX

Kortbetalning

Vill du ge din gåva via betalkort direkt på webben görs detta på Development office webb. Via kortbetalning kan vi endast motta gåvor upp till 10 000 kronor. Viktigt! I fältet för meddelande ange forskargruppsledare för det forskningsområde du vill stödja (se namn i listan nedan) och institutionskod: C3.

Tack för att du stöder Karolinska Institutets forskning. Din gåva gör att vi kan komma längre i vårt arbete med att förbättra människors hälsa genom forskning och utbildning.

Kontakt

Vid eventuella frågor gällande din gåva är du välkommen att kontakta Development Office via mejl, do@ki.se. Du kan även ta del av mer information om hur du på olika sätt kan stödjas KIs forskning och utbildning.

Forskningsområden inom institutionen för fysiologi och farmakologi