VT Nätverksträff för alumnansvariga 11-12 mars 2019

Alumnansvariga vid universitet och högskolor hälsas varmt välkomna till vår terminens nätverksträff på Karolinska Institutet.

• Dag 1 (11 mars - heldag) fokuserar på nationell verksamheten leds av KI Alumni.
  • Dag 2 (12 mars - halvdag) med internationell fokus leds av Svenska Institutet.

Om träffen

Syftet med nätverksträffen är att träffas, diskutera aktuella frågor som berör alumnverksamheten samt utbyta erfarenheter. På vårens nätverksträff håller vi fokus på strategiska frågor och utveckling.

Det är rekommenderat att EN representant på lärosäten (d.v.s den som är huvudansvarig) är med på mötet.

KI som värduniversitet står för lokaler och måltider under dagen dvs lunchen och fika. Varje institution står för sin resa och hotell. Gemensam middag till självkostnads pris.

Registration

ANMÄL DIG HÄR >>

Anmälningssidan stänger 4/3-2019.

Preliminära schemat

11 mars kl 10 - 16 Programme inkl fika och lunch

11 mars kl 18:30 Gemensam middag (restaurang TBA)

12 mars kl 9 - 13 Programme inkl fika och lunch

Boende

Ett antal rum reserveras på Elite Palace Hotel som är 5 minuters promenad från KI.

Boka genom länken innan den 25/5.

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms och för den bilburne står hotellets garage till förfogande mot avgift.

Resa till KI

Mötet hölls i Aula Medica. Karta KI Campus Solna

Ni som tar tåget: Från Stockholm Central och inre stan går det snabbt att komma till Karolinska Institutet.

• Buss: Närmaste busshållplats från stan är ”Karolinska sjukhuset Eugeniavägen (Solna)” där flera bussar stannar, sen är det över gatan (Solnavägen) till KI.
  • Tunnelbana: Närmaste t-banestation är "Sankt Eriksplan", sen ca 10 minuters promenad norrut till KI.
  • Pendeltåg: Närmaste pendeltågsstation är "Stockholm Odenplan", sen ca 10 minuters promenad norrut till KI.

Appen sl.se kan laddas ner och används för att söka resor och köpa biljetter.

Ni som flyger: Från Stockholm Arlanda flygplats går det lätt att ta Flygbussarna direkt till KI. Ta bussen mot Liljeholmen och gå av på Karolinska Sjukhuset Eugeniavägen busshallplatsen. Det tar 40 minuter ungefär.