KI:s globala och professionella alumnnätverk

KI har för närvarande alumnnätverk i såväl Sverige som i olika nyckelområden världen över.

Ett globalt och professionellt alumnnätverk
Ett globalt och professionellt alumnnätverk Foto: na

KI:s Officiella Alumnambassadörer

Vi tror på personliga kontakter för att bygga starkare band, engagemang och initiativ. Karolinska Institutets globala och professionella alumnnätverk har en oerhörd potential och för att försäkra oss om att du inte missar några chanser att vara en del av den potentialen och engagera dig, kommer vi från och med nu att arbeta med officiella KI Alumnambassadörer kopplade till specifika regioner och/eller fokuserade nätverk.

Genom dessa ambassadörer kommer du ha möjlighet att nå andra lokala alumner, höra om lokala alumnevent och knyta kontakt med rätt människor, kanske för att ta reda på vad just ditt nästa steg kan vara. Nedan hittar du fyra av våra nya alumnambassadörer, för Stockholm, Tokyo, New York och BEACON-nätverket.

Nedan hittar du våra alumnambassadörer och fler kommer annonseras. Om du är driven och vill engagera dig, skicka ett mejl till alumni@ki.se, så kan vi ta ett samtal kring hur du skulle vilja stödja och representera KI:s alumnnätverk i din region och/eller nätverk.

KI:s Alumnföreningar

Alumner är givetvis fria att skapa nätverk efter eget format och behov i en inofficiell kapacitet. Det finns många sätt att uppmuntra nätverk, karriär och stöd. KI Alumnrelationer stödjer dessa alumnföreningar på alla sätt vi kan, samtidigt som vi gärna lyfter våra officiella KI Alumnambassadörer som kontakter för lokala nätverk. En KI alumnförening är vanligtvis kopplad till antingen ett specifikt program, region eller stad.

KI Alumnrelationer stödjer med entusiasm våra nationella och internationella föreningar. Vill du starta ett nätverk för ditt program, din institution eller ditt land? Mejla till alumni@ki.se så hjälper vi dig! Vi ser fram emot att stötta ditt initiativ!

 

PB
Innehållsgranskare:
2024-02-28