Skip to main content

KI Alumni Talangpooler

Har din utbildning på KI öppnat dörrar för dig eller har du fått den grundläggande plattform du behövde för att nå dina mål? Bilden var kanske inte alltid så tydlig när du var student. Läs mer om våra nya initiativ.

Missing ALT text.

Dela din karriärupplevelse med KI-studenter

KIs nuvarande och blivande studenter är fyllda med frågor kring studier, karriärmöjligheter och livsbalans under dessa utmanande år. Du var en gång i deras skor. Dina visdomsord är ovärderliga. Dela din resa!

KI Alumni Office erbjuder dig chansen att dela din expertis med nuvarande eller blivande KI-studenter. Genom detta initiativ vill vi skapa möjlighet för er, våra alumner, att inspirera nuvarande och framtida studenter genom att prata vid karriärevent på evenemang på campus, fungera som mentor, representera KI som alumnambassadör utomlands eller på andra sätt inspirera studenter för att visa dem de otaliga möjligheter som väntar.

Registrera dig och bli en del av våra talangpooler av alumner som har uttryckt sitt engagemang för att inspirera studenter!

Registrera dig i våra talangpooler

Varför ska du delta?

  • Inspirera studenter - Din upplevelse är en värdefull resurs för studenter. Du var en gång i deras skor.
  • Bygg dina ledarskapsförmågor - Mentorskap är en utmärkt möjlighet att etablera en relation med en lovande adept, utöka ditt eget nätverk och kan till och med öka din självreflektion.
  • Stärka vår KI-gemenskap - Ge tillbaka till KI och skapa en stark samhällskultur för studenter och studenter.   

 

Just nu rekryterar vi studenter från våra globala magisterprogram eller doktorander. Har du studerat ett annat program? Vänligen kontakta oss på alumni@ki.se - vi vill gärna höra från dig!