KI Alumni China Chapter Launch

I oktober är alla KI Alumni & Friends välkomna att fira lanseringen av KI Alumni Chapters på plats i Kina.

Evenemang kommer att ordnas på flera ställen runtom i Kina – Peking, Shanghai och Jinan

Plats Datum Registrering
Pekin 2018-10-13 KI Alumni China Chapter Launch - Pekin
Shanghai 2018-10-16 KI Alumni China Chapter Launch - Shanghai
Jinan 2018-10-18 KI Alumni China Chapter Launch - Jinan

I början av 2018 var Karolinska Institutet stolta över att officiellt erkänna det första KI Global Chapter China. Detta firades med en campusmottagning den 22 januari i Aula Medica, Campus Solna.

Denna gång är det dags att fira lanseringen av China Alumni Chapters på plats i Kina och alla alumni är välkomna att delta i festligheterna.

Vänligen registrera dig hos KI ALUMNI senast den 10 september 2018 för att få en officiell inbjudan till din önskade plats. Ett komplett program till eventet kommer via ett mail i slutet av september .

Evenemanget är samordnat av KI Alumni Kinas styrelseledamöter och KI Alumni Relations Office.