Gå med i KI Alumni Talangpooler

Inspirera blivande och nuvarande KI-studenter om vilka möjligheter studier på KI kan innebära. Har dina egna studier på KI öppnat dörrar eller gett dig den plattform du behövde för att nå dina mål? Nu kan du inspirera andra!

Mentorship

Dela dina erfarenheter med KI-studenter

KI:s nuvarande studenter har massor av frågor kring studier, karriärmöjligheter och balans i livet. Du var en gång i deras skor och dina erfarenheter är ovärderliga. Vi blir jätteglada om du vill dela med dig!

Genom KI Alumnis talangpooler ger vi dig chansen att inspirera andra studenter, genom till exempel att bli mentor, tala vid karriärevent, representera KI utomlands eller på andra sätt visa vilka otaliga möjligheter som finns.

Varför ska du gå med?

• Inspirera studenter
    Dina erfarenheter är en värdefull resurs för studenter. Du var en gång i deras skor.

• Bygg dina ledarskapsförmågor
    Mentorskap är en utmärkt möjlighet att etablera en relation med en lovande adept, utöka ditt eget nätverk och öka din självreflektion.

• Stärk vår KI-gemenskap
    Ge tillbaka till KI och skapa en stark samhällskultur för studenter och alumner.

Kryssa i rutan när du registrerar dig på vår medlemsformulär. Om du är redan medlem, hör av dig till oss på alumni@ki.se