Bli studentambassadör för KI Alumni

Vi letar efter nya alumni studentambassadörer! Det är en möjlighet för dig att tjäna extra pengar, ha roliga uppdrag och chansen att hjälpa andra på KI! Du som ansöker måste vara student antagen till något av de nationella eller internationella kandidat- eller magisterprogrammen vid Karolinska Institutet.

Bild: Pixabay
Foto: Pixabay

KI:s alumnverksamhet söker två studenter för att hjälpa till med digital kommunikation, nyhetsbrevsproduktion (både svenska och engelska) samt arbete med vår databas.

Du ska ha en bra baskunskap om vanliga datorprogram (Microsoft-paket), webb och sociala medier samt snabb förmåga att skaffa dig ny kunskap. Det är viktigt att du är bra på att skriva och kommunicera på både svenska och engelska.

Positionen kräver cirka 15-20 timmar per månad.

Ersättning utgår i form av ett arvode på 140 kr/timme.

Urval av arbetsuppgifter

• Skriva och publicera artiklar och nyheter till nyhetsbrev
  • Intervjua alumner och skriva alumnporträtt
  • Skapa och publicera innehåll på våra sociala medier (framförallt LinkedIn)
  • Arbete i vår databas med bland annat uppdatering av personuppgifter, kartläggning av demografi m.m.

Så ansöker du:

• Mejla CV och personligt brev så snart som möjligt och senast den 1 juni till alumni@ki.se. Intervjuer sker löpande online under ansökningsperioden.

Om du har några frågor, kontakta Jelaine Legaspi, kommunikatör vid alumnikontoret, på alumni@ki.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!