Skip to main content

Alumnveckan 2017

Välkommen tillbaka till Karolinska Institutet den18-22 september då vi firar årets alumnvecka! Vi bjuder på ett späckat schema med olika evenemang varje dag. Vi hoppas att du tar chansen att komma tillbaka till campus för att träffa gamla vänner, kursare och kollegor eller deltar genom sociala medier.

Måndag 18 september - KI Alumni & Friends tar över KI:s Instagram-kontoInstagram logo prospective student

Följ veckans händelser på Instagram och håll utkik efter en speciell hälsning till alla alumner och mycket mer.

Följ KI på Instagram @karolinskainstitutet

Följ KI Alumni & Friends på KI:s Facebooksida där du kan lämna hälsningar till KI och nya rektor.

Tisdag 19 september - Fotoquiz

Delta i KI Alumni & Friends fotoquiz och testa dina kunskaper om KI. Quizen kommer att publiceras på Instagram @karolinskainstitutet och på KI:s Facebooksida.

Eller har du ett gammalt foto med ett starkt minne från din tid på KI som du vill dela med dig av? Mejla det till alumni@ki.se. Vi vill samla alla alumners bästa minnen från KI i ett album på vår webb.

Onsdag 20 september - Spring KI-loppet

För första gången någonsin är alumner välkomna att delta i KI-loppet som i år går på campus Flemingsberg. Alla alumner som deltar får en gratis KI Alumni T-shirt och pannband. Anmäl dig här!

Torsdag 21 september - Guidad visning av Aula Medica

Är du nyfiken på Aula Medica? KI Alumni & Friends bjuder in till en guidad visning av aulan kl.10. Vi bjuder även på fika i aulans entré från kl.9:30 för registrerade deltagare. Antalet platser är begränsat. Anmäl dig här!

Fredag 22 september - Guidad visning av Hagströmerbiblioteket

KI Alumni & Friends bjuder in till guidad visning av Hagströmerbiblioteket följt av en lättare lunch respektive fika. Antalet platser är begränsat.

Anmäl dig här för visning kl.11.30 följt av lättare lunch.

Anmäl dig här för visning kl.15 följt av fika.