Covid-19: Resurser till den allmänna befolkningen

Den pågående Covid-19 pandemin är omskakande: den innebär osäkerhet inför framtiden och vi tvingas in i förändring. Med anledning av detta har NASP sammanställt evidensbaserade resurser för dem som vill förbättra ditt välbefinnande och som känner sig stressade eller orolig.

Till dem som vill förbättra sitt välbefinnande

Den här artikeln tillhandahåller viktiga självhjälpsstrategier för att ta hand om sinnet och kroppen. (Mayo Clinic)

I denna artikeln kan du ta del av åtta konkreta råd på hur du kan öka kontrollen över ditt liv. (Mental Health Europe)

Den här artikeln ger omfattande exempel på hur du, steg för steg, kan bygga upp motståndskraft mot negativa händelser (som till exempel COVID-19 krisen). (MIND UK)