Välkommen till NPF-skoldagarna 2021!

Klicka här för att se eventet som startar 11 november kl 08:45.

Vill du ställa en fråga till huvudföreläsarna Christina Salmivalli och Jordan Shurr?

Skicka din fråga till info@kind.ki.se och tänk på att göra detta medan de talar. När talarens tid är slut återkommer de inte för att besvara frågor i efterhand.

Under Jordans andra föreläsningstillfälle kommer han att hänvisa till ett dokument som heter Sample Rubric som han även visar i sin presentation. Här kan du ladda ner dokumentet Sample Rubric.

Programmet hittar du på www.npfskoldagarna.se
 

Våra digitala utställare

Hogrefe

Hogrefe tillhandahåller ett brett utbud av test och behandlingsmetoder för användning i neuropsykologiska utredningar och behandling av barn och vuxna. I vårt utvecklingsarbete samverkar vi med forskare och kliniker och vår strävan är att utveckla och erbjuda väl underbyggda metoder av hög kvalitet.
www.hogrefe.se

Autismochasperger

Autism & Aspergerföreningen i Stockholms län är en ideell förening som verkar för att förändra samhället till det bättre för barn, unga och vuxna med autism. Syftet med föreningen är att sprida kunskap om autism och att påverka beslutsfattare inom kommun och region så att personer med autism och deras anhöriga får tillgång till den hjälp och det stöd de behöver.
www.autism.se/stockholm

Orgaspergare

Organiserade Aspergare är en intresseorganisation av och för autister och är en del av neurodiversitetsrörelsen. Läs mer om oss på hemsidan: www.aspergare.org . Har du eller identifierar du dig med diagnosen autism, bli medlem du också.

Attention

Riksförbundet Attention är en intresseorganisation för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som ADHD, ASD/Asperger, Tourette och språkstörning samt deras anhöriga och yrkesverksamma. Läs mer om oss & bli medlem du också: www.attention.se

LW
Innehållsgranskare:
2022-11-09