Kurs i pediatrisk lungmedicin 2022

Arrangör: Barnallergi och Lungmedicin, Astrid Lindgrens Barnsjukhus

lipuslogga

Kursen i pediatrisk lungmedicin äger rum under tre dagar, den 14-16 mars 2022. Kursen vänder sig främst till färdiga barnläkare som är speciellt intresserade av pediatrisk lungmedicin och som regelmässigt möter denna patientgrupp i sitt dagliga arbete. Även blivande barnläkare som är i slutet av sin ST-utbildning och extra intresserade för den aktuella patientgruppen är välkomna att söka till kursen.

Datum: Måndag - onsdag den 14-16 mars 2022.

Plats: Digitalt via Zoom

Innehållet i kursen: Framgår av nedan (preliminära) schema.

Kursavgift: 5 000 kronor

Senaste anmälningsdag: 29 november 2021 - kursen är fullbokad. Kontakta kursadministratör för eventuell reservplats.

Senaste inbetalningsdag: Kursavgiften ska vara inbetald senast 15 februari (tidigare 31 januari). I och med detta är anmälan bindande.

Antagning: ”Först till kvarn” med reservation för att vi strävar efter viss bredd bland kursdeltagarna så att diskussionerna under kursen har förutsättningar att bli så givande som möjligt.

Konto för inbetalning av kursavgift:

Barnläkarföreningens delförening för allergi och lungmedicin

Kassör Jon Konradsen

Plusgiro konto 478 99 07 -5
Obs! Ange namn på deltagare vid inbetalning

Kursen är utformad i samråd med riktlinjekommittén, Barnläkarförenings delförening för allergi och lungmedicin. Lipus har granskat och godkänt denna kurs. Fullständig kursbeskrivning finns på www.lipus.se (Lipus-nr: 20210097).

För information eller frågor om kursen, kontakta kursadministratör Anna Wåhlin anna.wahlin@ki.se

Kursledning:

Dr Sten Erik Bergström