Hedvig Engberg tilldelas handledarpris 2021

Hedvig Engberg, specialistläkare i gynekologi och obstetrik och anknuten vid institutionen för kvinnor och barns hälsa, har tilldelats SLF Student Stockholms handledarpris 2021.

Rebecka Skarstam och Hedvig Engberg
Rebecka Skarstam och Hedvig Engberg Foto: Jesper Strömbäck Eklund

Hedvig mottog priset för sitt arbete som amanuens på Moment reproduktion Huddinge. Momentet är en del av läkarprogrammets T10 och ges av Enheten för obstetrik och gynekologi vid Institutionen för klinisk medicin, intervention och teknik. Samtliga kollegor vid enheten är mycket stolta över Hedvigs fantastiska insats och gratulerar henne till priset! SLF Student Stockholms motivering lyder:

"Hedvig har en förmåga att se varje student och får en att känna sig trygg och självsäker i situationer som kan vara tuffa. Hon är otroligt pedagogisk och får svåra saker att kännas lätta. Hon är lyhörd, öppen och helt utan fördomar vilket gör att man får känslan av att man kan prata med henne om vad som helst. Hedvig är otroligt engagerad och vill lära oss studenter - jag önskar att alla skulle få ha Hedvig som handledare, mentor eller på något annat sätt få ta del av hennes fantastiska sätt att vara som handledare och person."