Skip to main content

Utlysningar SFO-V

Vi har för närvarande inga utlysningar.

Global Bridges 2019

Global bridges är ett initiativ där juniora forskare på KI (eller en grupp av forskare) får bjuda in en etablerad internationell forskare inom vårdvetenskap till Sverige under en vecka. Syftet är att stötta de juniora forskares karriärsutveckling samt skapa både internationella nätverk och långsiktiga forskningssamarbeten – nog så viktiga för en junior forskares karriär. Du kan läsa mer om Global Bridges här.

Sista ansökningsdag har gått ut och beslut har fattats, se strategiska satsningar. Sista ansökningsdag är 19 november kl 14:00

Utlysning

Ansökningsformulär

Projektbidrag 2018/19

SFO-V utlyser upp till 10 projektbidrag om 250 000 kr för 2018 med möjlighet till ytterligare 250 000 2019. Sista ansökningsdag har gått ut - ansökningarna är under granskning. Beslut meddelas i slutet av oktober.

Utlysning

Ansökningsformulär

Frågor och svar

Hur ska man tänka kring budget, medlen delas ju inte ut förrän senare i höst?

Budget kan planeras som år 1 och år 2 eller planeras from hösten 2018, utvärdering sker hösten 2019

Det står att man kan ha upp till tre sökande i utlysningen men i formuläret kan man fylla i fyra medsökande, vad är det som gäller?

Det går bra att ha upp till fyra medsökande i enlighet med ansökningsformuläret

Måste man ha original underskrifter i pappersansökan som skickas in?

Ja, ansökan måste ha original underskrifter från alla medsökande. Om medsökande finns på annan ort kan denne skriva ut sista sidan i formuläret, skriva under och skicka direkt till samordnare på SFO-V (nedanstående adress). Absolut sista dag då alla original underskrifter ska vara på plats hos samordnare på B3 är onsdagen den 29 augusti kl 15. Inga kompletteringar efter detta datum accepteras.

Anna-Maria Loimi

Karolinska Institutet

Alfred Nobels Allé 23 | 23100 | B3

141 52 Huddinge

Jag har problem med ansökningsformuläret, texten förstoras/förminskas, när jag för över text från t.ex. word, gör det nåt?

Prova med att ladda ner formuläret igen från ovan. Vi använder Adobe Pro som ansökningsformulär. Överföring av text till ansökningsformuläret kan förstora eller minska texten, detta är ok så länge ni håller er till max antal ord men se till att ramen för frågesvaret hålls. Det är viktigt att se till att all text i varje fråga kan läsas av våra granskare och att texten inte hamnar utanför ramen. Det enklaste är att kopiera text från word - då ska inte ramen expandera. Du är ansvarig för att se till att läsbarheten är god i den pdf-fil som du skickar in. Skulle du behöva skicka in en till ansökan är det den senaste versionen som granskas om den skickas in före deadline.

Om ni har frågor eller stöter på problem kontakta anna-maria.loimi@ki.se eller 08-524 864 36

Ska ansökan och bilagor skickas in som en pdf-fil?

Ja, ansökan måste skickas in som en pdf-fil. Du är ansvarig för att se till att läsbarheten är god i den pdf-fil som du skickar in - gå igenom ansökan ett varv till innan du skickar in den. Detta för att våra granskare ska kunna läsa hela frågorna. Skulle du behöva skicka in en till ansökan är det den senaste versionen som granskas om den skickas in före deadline.