Skip to main content

sBody project

Vi lever idag i ett utseendefixerat samhälle. Vi är utsatta för ett ständigt flöde av kraftigt retuscherade och orealistiska bilder som visar ett skönhetsideal som är omöjligt att leva upp till. Vare sig vi vill det eller inte så jämför vi oss med dessa bilder, vilket ofta leder till att vi känner oss missnöjda med våra kroppar, och upplever att vi inte räcker till som vi är. Detta påverkar ungdomar i ännu högre grad!

Vi uppmanas att följa olika dieter och äta mycket mindre än vad vi kanske behöver, vilket gör att vi tänker ständigt på mat och ätande, samtidigt som vi blir irritabla och trötta. Vi förväntas också att träna intensivt flera timmar i veckan utan hänsyn till våra förutsättningar och vårt liv i övrigt.

Väldigt många tjejer är väldigt hårda mot sig själv och mår så himla dåligt. Vill du hjälpa ungdomar att må bättre och påverka samhället? Tipsa personer som du känner om att denna studie finns. Tillsammans kan vi hjälpa många att ifrågasätta dagens skönhetsideal och göra skillnad!

Du kan tipsa en person eller flera samtidigt (tjejer mellan 15-20 år).

Använd "Dela"-knappen nedan och fyll i e-mailadressen till den du vill tipsa om sBody Project. Om du skriver flera e-postadresser ska de separeras med hjälp av kommatecken.

Du kan också bifoga ett meddelande, vare sig du vill tipsa en person eller flera samtidigt.

Stort tack för din hjälp!