Reservantagning audionomprogrammet

Här finner du information om reservantagning till audionomprogrammet.

Reservantagning till audionomprogrammet görs sent i augusti och runt terminsstarten, det pågår ungefär två veckor in på terminen. Audionomprogrammet har inget reservupprop som reserver kan komma till utan vi hör av oss om det är aktuellt med en plats.

Hur kontaktar vi dig

Om vi kan erbjuda dig som är reservplacerad en plats så kommer vi att kontakta dig med e-post (telefon som alternativ). Blir du antagen som reserv så måste du svara inom 24 timmar. Tänk på att bevaka din mejl varje dag då svarstiden är kort under reservantagningsperioden. Ringer vi upp ringer vi från telefonnummer 08-524 889 56. Uteblivet svar innebär återbud till platsen och platsen erbjuds till nästa sökande på reservlistan. Det är viktigt att du ser till att dina kontaktuppgifter som finns på antagning.se stämmer.

Dina chanser att bli antagen?

Hur stor din chans är att bli antagen går tyvärr inte att svara på då reserver kallas in i turordning och från den urvalsgrupp där någon tackat nej. Audionomprogrammet gör ett överintag av studenter och det innebär att det antas fler sökande än det finns utbildningsplatser. Detta görs för att de sökande ska få besked så tidigt som möjligt, och för att minimera reservantagningen.

Tidigare antagningsstatistik

Här kan du titta på tidigare antagningsstatistik för att få en uppfattning om dina chanser att komma in på en utbildning UHR webbplats och KI webbplats.