KI Alumni and Friends

This page in English

KI Alumni and Friends är ett professionellt och socialt nätverk för alla som vill hålla kontakt med Karolinska Institutet. Vi har idag 15 000 medlemmar i över 50 länder. Genom KI Alumni and Friends kan du hålla kontakten med gamla vänner, hitta nya professionella kontakter, gå på seminarier, återträffar och andra aktiviteter och dessutom ta del av det senaste inom medicinsk forskning och utbildning. 

My Alumni Page - ett nytt alumnsystem

Här kan du som alumn logga in på din alumnsida, registrera och uppdatera dina uppgifter och ange på vilket sätt du önskar ha kontakt med högskolan

Systemet är kopplat mot LinkedIn.com. Det innebär att du lätt kan logga in med dina LinkedIn-uppgifter och läsa in din arbetslivsinformation

Registrering - så går det till

Vill bli medlem:

Det är enkelt att registrera sig i My Alumni Page. Du väljer om du vill logga in via en mejladress eller via LinkedIn. Då registrerar och godkänner systemet din anmälan, och du får bekräftelse skickad till din mejladress. Klicka på länken i mejlet, logga in och färdigställ din profil. Du får nu chans att välja hur du vill fortsätta din relation med oss - vilka tjänster som du vill ta del av. Efter detta är din profil klar.

Om du väljer att logga in med och koppla din profil på My Alumni Page mot ett LinkedIn-konto så läser systemet automatiskt in din arbetslivserfarenhet. Om du inte valt att koppla din profil mot LinkedIn så går det bra att fylla i denna information manuellt.

Registrera dig här: My Alumni Page

Är redan medlem:

För dig som redan är medlem i KI Alumni & Friends går inloggningen till på samma sätt som ovan, dvs du loggar in via ditt LinekdIn-konto eller din e-postadress och får en bekräftelse skickad till din mejladress.

Logga in här: My Alumni Page