This page in English
Laddar profil information

Om mig

Jag är läkare med examen från KI 2011. Efter examen arbetade jag i dryga 2 år som läkare på Kvinnokliniken på Karolinska sjukhuset i Solna. Parallelt med arbetet på Kvinnokliniken började jag forska på Institutionen för Kvinnors och Barns hälsa på KI. I januari 2012 blev jag antagen som doktorand. Våren 2014 började jag AT-tjänstgöring på Capio S:t Görans sjukhus. Sedan mars 2016 är jag åter på Kvinnokliniken som ST. 

Privat är jag gift med Adam som är sjuksköterska. Jag är mamma till en envis treåring. Tiden jag inte jobbar slukas lätt av matlagning, inköp, tvätt och lek med dottern. Om jag skulle få tid över läser jag gärna böcker, tränar, promenerar, lagar mat och umgås med familj och vänner. Någon gång skall jag försöka återuppta försöket att ta grönt kort som avslutades när min dotter föddes.

Utbildning

Läkarutbildning KI examen 2011

Doktorandutbildning KI fr.o.m. jan 2012

Forskningsbeskrivning

Mitt doktorandprojekt har titeln "New approaches on intrapartum CTG interpretation and evaluation of uterine contraction efficiency using cervical blood lactate". Projektet handlar om hur vi kan förbätra intrapartal monitorering av mor och barn för att förebygga syrebristskador och samtidigt undvika onödiga medicinska interventioner. Jag gneomförde halvtidskontroll våren 2015 och disputation planeras till 2017.

 

Laddar publikationer