This page in English
Laddar profil information

Om mig

Personaladministratör på Institutionen för folkhälsovetenskap (PHS) och på Institutionen för lärande, informatik, management och etik (LIME).

Till mig och mina kollegor på institutionens HR-funktion kan du som verksam vid PHS eller LIME vända dig om du har frågor gällande bland annat:

Din anställning. Det kan vara allt ifrån sjukdom, löneutbetalningar och semester till förmåner och regelverk. Det är även hos oss du skriver på ditt anställningsavtal och får en introduktion vid anställningens början.

Problem i din arbetetssituation. Om du upplever problem i ditt arbete, till exempel gällande arbetsmiljö, trakasserier eller sjukdom. Vi kan även hjälpa dig med att rapportera tillbud eller arbetsskada.

Rekrytering. Hos oss kan du få stöd om du ska rekrytera och anställa nya medarbetare, både rådgivande och administrativt.

Arvode. Vi hjälper dig med regler kring arvoden samt med den administration som krävs för utbetalning.

Hör gärna av dig med dina frågor till vår gemensamma mailadress: hr@phs.ki.se eller besök oss på administrationen i Widerströmska huset, plan 3.

Utbildning

Jag är personalvetare med en kandidatexamen från program med inriktning mot personal- och arbetslivsfrågor med huvudämne sociologi vid Uppsala Universitet. 

Laddar publikationer