Bli patient hos kliniken för tandreglering

Du kan boka tid för både barn och vuxna. När du har lämnat dina kontaktuppgifter, hör vi av oss inom de närmaste dagarna för att boka en tid.

Tillfälligt Invisalignerbjudande

Kliniken för tandreglering erbjuder Invisalignbehandling till ett kraftigt reducerat pris på 25 000 kr (+ ca 5 500 kr för utredningen). Antalet behandlingar är begränsat. Först till kvarn!

Behandlingen utförs av ST-tandläkare/postgraduate students under handledning av en erfaren specialist. Vi börjar med att boka tid för en konsultation. Under konsultationen görs en enklare bedömning av bettet och vi kan bedöma om Invisalign är ett alternativ eller vad man annars kan göra för behandling. Konsultationen kostar 650 kr. Bettfelet får inte vara för kraftigt vilket i praktiken innebär att det måste gå att lösa utan tandborttagningar.

Barn som har fått ett vårderbjudande eller en tandvårdscheck kan ange ärendenumret i formuläret så kan vi ta del av urvalstandläkarens anteckningar. En behandling med tandvårdscheck är avgiftsfri.

Du som inte har en tandvårdscheck kommer att få en tid för en konsultation. Vid konsultationen görs en enklare bedömning av bettet och vi kan berätta vad man kan göra med en tandställning. En konsultation kostar 650 kronor.

Patientens namn
Ditt namn
Ange ditt namn om du vill boka tid för någon annan, t.ex. ditt barn.
Har du en tandvårdscheck från Region Stockholm? (obligatoriskt)
Ange tandvårdscheckens ärendenummer.
Jag godkänner att universitetstandvården hanterar mina personuppgifter enligt Karolinska Institutets integritetsskyddspolicy.