Vi bloggar om forskning och karriär

This page in English

Bloggarna

Vill du veta mer om livet på Karolinska Institutet, om doktorand - och forskarstudier, hur spännande det kan vara i ett labb och mer om Stockholm och Sverige? Vi har bett några av våra doktorander och forskare att dela sina tankar och erfarenheter med dig i en blogg.

Vi på Karriärservice skriver också ett och annat inlägg om det vi gör för att stötta studenter, doktorander och forskare i karriären, inom eller utanför akademin.

De nuvarande doktoranderna och forskarna som bloggar på WordPress är:

• Dominika Seblova, doktorand vid institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (NVS)
  • Yildiz Kelahmetoglu, doktorand vid institutionen för cell- och molekylärbiologi  (CMB)
  • Ayla De Paepe, doktorand vid institutionen för laboratoriemedicin (LABMED)
  • Rossana Pettersen, Postdoc Alumna
  • Sofia Stenler, Postdoc Alumna
  • Margarita Bartish, doktorand vid institutionen för onkologi-patologi (OnkPat)
  • Dagmara Kaczynska, doktorand vid institutionen för medicinsk biokemi och biofysik (MBB)
  • Jessika Norberg, doktorand vid institutionen för klinisk vetenskap, intervention och teknik (CLINTEC)
  • Nina Jensen, postdoktor vid institutionen för medicinsk biokemi och biofysik  (MBB)
  • Chiara Sorini, Postdoc Marie Curie vid institutionen för medicin, Solna (MedS)
  • Diana Mussgens, doktorand vid institutionen för neurovetenskap (Neuro)
  • Pingling Zeng, doktorand vid institutet för miljömedicin (IMM)
  • Iiulia Savchuck, doktorand vid institutionen för kvinnors och barns hälsa (KBH)
  • Indira Chivukula, Postdoc vid institutionen för medicin, Huddinge (MedH)
  • Oksana Goroshchuk, doktorand vid institutionen för laboratoriemedicin (LABMED)
  • Ana Amaral, Postdoc vid institutionen för biovetenskaper och näringslära (BioNut)
  • Shady Kamal, doktorand vid institutionen för mikrobiologi, tumör- och cellbiologi (MTC)

Vill du veta mer?

Om du vill veta hur det är att doktorera eller forska på KI är du mer än välkommen att fråga våra bloggare som bloggar just nu på WordPress. Mer information om doktorandstudier finns också på våra forskarutbildningssidor. Karriärservice filmade våren 2016 ett seminarium om hur man blir doktorand på KI. Det finns tillgängligt på Youtube i vår spellista.

Har du frågor om karriärservice och våra aktiviteter besök vår sida eller mejla dina frågor till oss. Vill du bli bloggare är du också välkommen att skriva till oss . Två gånger per termin anordnar vi en bloggworkshop tillsamamns med vår bloggcoach och vetenskapsjournalist Natalie von der Lehr. Du når oss på career-service@ki.se.

DoktorandKarriärPostdoktorStudent