Nyhetsbrev om karriärservice

This page in English

Vi på Karriärservice ger karriärstöd och informerar om våra aktiviteter på flera sätt, bla i olika nyhetsbrev.

Karriärnyheter kommer ut regelbundet i tre olika nyhetsbrev. Har du tips på aktiviteter, spännande artiklar eller event som är karriärrelaterade som vi borde ta med i dessa nyhetsbrev får du gärna tipsa oss. Du når oss enklast på career-service@ki.se.

Studenter

Studentnytt skickas ut varannan vecka ut till dig som studerar på Karolinska Institutet och i det ingår karriärnytt. Studentnytt vänder sig i första hand till svensktalande grundutbildnings- och masterstudenter. Brevet kommer automatiskt till din ki-epostadress. Om du inte får det och vill teckna dig för prenumeration kan du anmäla dig för prenumeration inom kort.

Internationella studenter

Internationella studenter, dvs utbytesstudenter och internationella masterstudenter får karriärnytt i det engelska nyhetsbrevet Studies at KI. Efter registering bör detta komma till din ki-adress automatiskt. Om du inte får det men vill vara med på sändlistan, vänligen kontakta Karin.Forslund@ki.se

Doktorander och forskare

Career News på engelska, som också skickas ut varannan vecka, vänder sig i första hand till doktorander och forskare. Om du vill prenumerera kan du anmäla dig här.

Våra senaste nyhetsbrev: