Lunch med Studenthälsan - näring för både kropp och själ

Varje termin håller Studenthälsan en rad seminarier med aktuella och angelägna teman. Föreläsningarna äger rum på Torget på universitetsbiblioteket, antingen i Solna eller i Flemingsberg

Tid: 12:15:-13:00

Smörgås serveras kl. 12:00 - först till kvarn. Varmt välkommen!

Vårens lunchseminarium

​Stresshantering genom kroppskännedom.
Stresshantering genom kroppskännedom förbättrar ditt fokus på fysiska upplevelser och känslor. Genom en fördjupad upplevelse av dig själv kan du öka din reglerings förmåga i stressiga situationer. Seminariet hålls av leg. Fysioterapeut Larissa Al Rammal. Vi bjuder på lunchmacka och dryck, begränsat antal.

Stresshantering, ”Att få studierna och livspusslet att gå ihop med hälsan i behåll”.
Ett seminarium för dig som behöver hitta verktyg för att hantera stressen, eller bara är intresserad av ämnet. Seminariet hålls av Marie Åkerman, psykiatrisjuksköterska och Lena Mattsson, leg. Företagssköterska. Vi bjuder på lunchmacka och dryck, begränsat antal.

Seminar on Sleep.

Learn strategies how to improve your sleep and practical tools to enhance recovery. Sandwiches and beverage are served.

Studenthälsa