KI Mobile Campus

This page in English

Mobile Campus är ett initiativ som ska tillgängliggöra information på ett mobilvänligt sätt för alla på Karolinska Institutet.

KI:s campus app som lanserades 2015 är bara början på en bättre mobilupplevelse för Karolinska Institutets studenter, anställda och besökare.

KI Mobile Campus interfaces

Download

Ladda ner iOS app:en              

Ladda ner Android app:en

Moduler:

News
Här får du de senaste nyheterna från Karolinska Institutet kring vetenskap, forskning, utbildning mm. Du kan dela artiklar per e-post, Facebook eller Twitter.

Maps
Hitta din väg på Karolinska Institutets campusområden, sök efter föreläsningssalar, byggnader och institutioner, resultat syns på kartan. Det går även att söka efter en kategori som t.ex. restauranger eller bibliotek.

Dining
Se vad det finns för restauranger i din närhet samt deras öppettider och veckomenyer.

Calendar
Missa inte vad som händer på campus. Här får du en översikt över aktuella evenemang och mer information från KI och studentkåren MF.

KI Play
Se videorna som Karolinska Institutet laddar upp som t.ex. föreläsningar, speciella evenemang och intervjuer.

Social Media
Följ KI:s sociala media för de senaste uppdateringar från Karolinska Institutets officiella kanaler och studentkåren MF.

KI People
Sök efter för- eller efternamn för att hitta telefonnummer, e-postadresser och gatuadresser för KI personer. OBS: sökresultat varierar beroende på tillgänglig information och sekretessinställningar.

KI Bus
Leta upp schemat för KI bussen som förbinder KI:s campusområden i Solna och Flemingsberg. Busshållplatserna kan man även hitta i “Maps” modulen.

Boka träningspass och handla i webbutiken
Boka Friskvårdens träningspass direkt i mobilen och handla I KI:s webbutik genom app:en. Fler tjänster kommer att läggas till framöver.

Kontakt

Har du hittat ett fel? Vill du rekommendera en ny modul? Dina förslag och idéer kommer att hjälpa att vidareutveckla KI:s mobilupplevelse. Du är välkommen att höra av dig till KI-campusapp@ki.se
Campus