Annan

Lunchseminarium - Den svenska arbetsmarknaden inom life science

2016-03-1512:00 till 13:00 Torget, BZ Berzelius väg 3Campus SolnaKarriärservice

Den svenska life science-industrin - rekryteringsprocesser, dolda jobb och nätverk.

Inom svensk life science är de flesta jobben "dolda" och det finns mycket man bör tänka på när man möter rekryterare eller skriver sitt CV. Så hur fungerar egentligen den svenska arbetsmarknaden inom life science området?

Karriärservice har bjudit in tidigare medarbetare Tina Persson, PhD och specialist inom rekrytering och digital och social kommunikation. Med en gedigen erfarenhet och dessutom god kunskap om Karolinska Institutets studenters, doktoranders och forskares behov kommer Tina Persson att dela med sig av tips och råd för att lyckas på den svenska arbetsmarkanden inom life science. Observera att seminariet ges på engelska.

Lunchsmörgåsar serveras från 11.30. 

Anmälan stängd - fullbokat

Tina Persson har arbetat som rekryterare inom bemanningsbranschen med fokus på life science i åtta år. Hon har en akademisk examen och har arbetat fem år som postdoc i Tyskland på Max Planck Institut och som biträdande professor vid Lunds universitet. Hon har publicerat över 20 artiklar och har två patent. Hon är också inventor, ägare och styrelseledamot i Aptahem AB, ett start-up företag.  Idag arbetar Tina som ICF-certifierad coach och är aktiv som karriärcoach i sitt eget företag MyHeadHunter&CareerCoach

Contact person: Emma Hägg
Karriär