Annan

Karriärevent med Karolinska Universitetssjukhuset

2017-04-2716:00 till 18:00 Utställningsytan bottenplan, Alfred Nobel Allé 23Campus FlemingsbergKarriärservice

Sjuksköterskestudenter ta chansen att ställa era frågor direkt till en möjlig framtida arbetsgivare!

Sjuksköterskesektionen tillsammans med sjukhuset bjuder in till ett event för att informera om olika karriärmöjligheter på Karolinska Universitetssjukhuset efter examen. Om du vill veta mer om sjukhuset som arbetsgivare så passa på och träffa representanter från flera olika verksamheter samt Rekryteringscenter, lyssna till korta föreläsningar och nätverka i Zanderska huset (ANA23). Karriärservice finns också där och erbjuder drop in CV-granskning på plats, så ta med ditt CV.

Anmäl dig här

De kliniker som har representanter på plats är:

  • Tema Barn- och Kvinnosjukvård
  • Infektionskliniken
  • Tema Hjärta och Kärl
  • Funktion PMI
  • Funktion Akut
  • Transplantationskirurgisk avdelning

Mikroföreläsningar:

Louise Glückman Narrowe, specialistsjuksköterska inom barnsjukvård och omvårdnadschef från Tema Barn- och Kvinnosjukvård kommer att föreläsa om  "Ett yrke som har allt". Läs mer i denna artikel.

Elisabeth Kadesjö, specialistsjuksköterska intensivvård som har gjort en karriär från sjuksköterska tillintensivvårdssjuksköterska och som har fördjupat sig ytterligare till intensivvårdssjuksköterska inom neurointensivvård som kommer prata om att göra karriär som sjuksköterska."Stolt neurointensivvårdssjuksköterska!"

Funktion Akut - uppdateras inom kort.

Mingel med dryck och tilltugg. Utdelning av goodie bags.

Vårdförbundet och Svensk Sjuksköterskeförening kommer också att närvara.

Fortfarande hungig efter eventet? Passa på att hänga kvar på Festis grillkväll. För frågor kontakta gärna: sskkarriarevent@gmail.com

Studenter från andra program är också välkomna att delta och ställa frågor till sjukhuset. Karriärservice kommer också finnas på plats och svara på frågor om det karriärstöd som vi erbjuder alla studenter.

Contact person: Emma Hägg
KarriärStudent