Annan

Effektivt nätverkande

2016-04-2617:00 till 18:00 Torget, BZ Berzelius väg 3Campus SolnaKarriärservice

Ett starkt professionellt nätverk kan gynna din karriär mer än du tror... 

Ett starkt nätverk gör dig mer tillgänglig för potentiella arbetsgivare och ger dig oanade möjligheter. Ett starkt nätverk kan dessutom få dig att framstå som en värdefull rekrytering i många rekryterares ögon. Om du bara lär de grundläggande principer som får nätverkande att fungera och närmar dig ämnet metodiskt kommer du snart inse att effektivt nätverkande inte är så svårt.

Anmälan stängd - fullbokat.

Om seminariet

I ett kvällsseminarium på engelska förklarar Andrew Hennigan varför nätverk har blivit så viktiga. Han presenterar enkla steg-för-steg metoder för nätverkande. I seminariet tar Andrew bland annat upp:

  • hur man skapar ett starkt "digital fotavtryck"
  • hur man nätverkar via sociala webbplatser och appar
  • hur man nätverkar i praktiken
  • hur man anpassar sig till olika nätverkskulturer
  • hur man nätverkar i Stockholm
  • hur man bygger ett nätverk för att nå sina mål 

Seminariet fokuserar helt på etiska, icke-manipulativa tekniker.

Efter seminariet kommer det att finnas en möjlighet att nätverka i ett mingel med de som deltagit i seminariet. Välkommen att dröja kvar och knyta nya kontakter!

 

Andrew Hennigan är föreläsare och frilansjournalist baserad i Stockholm som undervisar i nätverkande och ger workshops för företag, handelshögskolor och universitet. Han är också författare till boken "Payforward Networking" baserad på kurser han ger och han skriver regelbundet om nätverk och påverkanstekniker.

Contact person: Emma Hägg
Karriär