Annan

Ditt första jobb - och sen då? Tips för att planera för kommande steg i karriären

This page in English
2017-03-2312:00 till 13:00 Torget, Alfred Nobels Allé 8, UnviersitetsbiblioteketCampus FlemingsbergKarriärservice

Du är en lovande student vid Karolinska Institutet. Din framtid är ljus och du är här för att slutföra dina studier. Kanske har du redan fått ett erbjudande om arbete. Men har du tänk bortom din första anställning?

Detta seminarium på engelska ger dig en unik möjlighet att utforska dina talanger och överförbara färdigheter ("transferable skills") och hur man presenterar dessa i anställningsintervjuer och i olika steg i din framtida karriär. Dessutom kommer du att få reflektera över dina dina egna mål och villken väg som kan passar dig bäst.

Karriärservice har bjudit in Irith Kist, LLM, MA, BA, internationell karriärrådgivare och expert på students anställningsbarhet. Irith kommer ge dig en hel del nya tankar. Du kommer troligen att lämna detta seminarium med många frågor och förhoppningsvis också få en hel del besvarade. 

Just i slutet av dina studier kan det vara rätt stund att stanna upp och reflektera över vilken riktning du ska ta. Men du är lika välkommen om du påbörjat dina studier och har funderingar om vad som händer sen, efter examen.

Smörgåsar och dryck serveras från 11.30. Först till kvarn gäller. Välkommen!

ANMÄL DIG HÄR

Om föreläsaren

Workshopen kommer att ges av internationell karriärrådgivare och expert på studenternas anställningsbarhet Mrs Irith Kist, LLM, MA, BA, som avslutade tre masterutbildningar och som färdades långt för att söka efter sin talang, sina ambitioner och mål tills hon förstod att hon bar allt det med sig hela tiden.

Contact person: Emma Hägg
DoktorandKarriärStudent