Hitta jobb

This page in English

Här har vi samlat länkar för dig som söker extrajobb, deltidsjobb eller jobb efter examen. Vi listar också några länkar till praktikprogram.

En examen från Karolinska Institutet är det första steget i ett framgångsrikt yrkesliv, antingen inom den offentliga och privata sektorn eller som forskare.

Det finns flera saker du kan göra för att maximera dina karriärmöjligheter under och efter din tid på Karolinska Institutet. Att engagera dig i aktiviteter vid sidan av dina studier eller din forskning kan ge dig konkurrensfördelar när du söker jobb. Exempel på engagemang som uppskattas av många arbetsgivare är tex om du varit aktiv i en ideell organisation, haft förtroendeuppdrag eller extrajobb. Att arbeta med hur du framstår i sociala medier kan också ge dig fördelar liksom att delta på event som arrangeras av Karriärservice. Den som är bäst förberedd får jobbet. Sök information, engagera dig och tänk framåt. 

Om du är en internationell student eller doktorand och vill arbeta i Sverige efter avslutad studier behöver du kontakta Migrationsverket. På Sweden.se hittar du mer användbar information om arbete och bosättning i Sverige.

GoinGlobal - karriärportal

GoinGlobal är en global karriärportal. På portalen hittar du jobb, praktikplatser och jobbsökarguider från över 40 olika länder. För att komma in på portalen måste du ha ett ki-id.

Extra jobb eller volontärarbete

Snart färdig med dina studier?

Jobba utomlands

Rekryterare

Traineeprogram och praktikplatser

För mer specifik information om praktik, extern och intern, besök denna sida.

DoktorandMasterprogramPostdoktorStudent