Granskning online av CV, LinkedIn-profil eller ansökningsbrev

This page in English

Få återkoppling på ditt CV, ditt ansökningsbrev eller din LinkedIn-profil och konkreta råd om vad du kan förbättra.

Karriärservice i samarbete med Go Monday erbjuder regelbundet dig som är student, doktorand eller forskare vid Karolinska Institutet möjligheten att kostnadsfritt få en granskning. Du får både en kvantitativ bedömning med ett poängbaserat omdöme, och en kvalitativ del med personliga råd. Granskningen görs online av Go Monday's jobbexperter.

Erbjudandet är begränsat, så vill du bli en av de som får ta del av erbjudandet behöver du registrera dig (helst med din ki-adress) så förmedlar vi den kod och länk som du behöver för att genomföra en beställning av en granskning hos Go Monday.

För närvarande har vi ingen CV kampanj.

I samarbete med: Go Monday

DoktorandKarriärMasterprogramPostdoktorStudent