Ann pluggar till fysioterapeut

– Utbildningen motsvarar definitivt mina förväntningar och mer därtill, det finns inte en dag på Karolinska Institutets Fysioterapeutprogram som jag ångrat mitt val.

Student på Fysioterapeutprogrammet.– Min utbildning har gett mig en god grund att stå på samtidigt som den har fått mig att förstå att yrket som fysioterapeut handlar om ett livslångt lärande. Våra föreläsare kan verkligen sitt ämne och har sådan glöd i det de gör att det är svårt att inte dras med i den energi som finns i salen. Även fast det i perioder har varit mycket plugg har jag alltid varit mycket tacksam över att jag kom in på just Karolinska Institutet och min drömutbildning.

– Om du är intresserad av hur kroppen fungerar, av hur hälsa och träning hänger ihop, och framförallt gillar att jobba med människor så är Fysioterapeututbildningen något av det bästa man kan välja! Det är en utbildning som inspirerar och det är ett yrke som ger så mycket tillbaka. Att med hjälp av träning hjälpa människor till att bli friska, starka eller kanske till och med smärtfria är en fantastisk känsla! •

FysioterapeutprogrammetStudent