Medlemskap i KI Alumni & Friends

This page in English

Håll kontakten med KI! Bli medlem idag och bli med över 15 000 aktiva alumner runt om i världen.

Hur man går med

Skapa din personliga KI Alumni-sida genom att registrera dig med LinkedIn eller e-post.

Gå med i KI Alumni & Friends nu

På den här sidan kan du ange din kontaktinformation och välja dina föredragna kommunikationskanaler med alumni-kontoret.

Läs mer om att logga in på Min alumni sida

Vem kan gå med

KI Alumni & Friends välkomnar alla som vill behålla kontakten med KI som antingen "alumni" eller "vänner".

ALUMNI är: Kandidater från något studieprogram vid KI, inklusive kandidatexamen, magister- och doktorandprogram, postdoktorale och utbytesstudenter.

VÄNNER är: Anställda, forskare, KI-affiliates, samarbetspartners och andra som är intresserade av KI.

Varför vara medlem

• Ett medlemskap är gratis!
  • Håll dig uppdaterad med KIs senaste nyheter och utveckling
  • Växa ett världsomspännande kontaktnätverk av KI-alumner

Uppdatera din kontaktinformation

Har du flyttat? Vill du ändra dina prenumerationer? Logga in och ändra dina inställningar idag!

Logga in på Min alumni sida