This page in English
Laddar profil information

Om mig

Jag arbetar med startsidan för ki.se, och löpsedlarna för Medarbetarportalen och KI Nyheter och tar gärna emot tips på nyheter och händelser till nyheter@ki.se. Jag jobbar även med att utveckla och förbättra riktlinjer för att tydliggöra hur vi arbetar med nyheter.

Som projektledare har jag organiserat invigningarna av Neo och Biomedicum under 2018 och arbetar med invigningen av ANA Futura under våren 2019, som en del i ett särskilt resurssatt projekt.

Jag har en bakgrund som samordnare inom kommunikation vid Aging Research Center, Karolinska Institutet/Stockholms universitet (2013-2018) och koordinator av vetenskapliga program till medicinska kongresser på Congrex Sweden AB (2007-2013).

Utbildning

  • Filosofie kandidatexamen inom media- och kommunikationsvetenskap från Information- och PR programmet vid Mittuniversitetet, Sundsvall (2005).
  • Övrig utbildning innefattar högskoleexamen i Statsvetenskap, Psykologi A, Socialpsykologi, Organisation och kommunikation, Juridisk översiktskurs och Skrivande i yrkeslivet.

 

 

Map

View map

Nobels Väg 6
Stockholm