Välkommen Johanna Bylund – tillskott till kommunikationsarbetet vid NVS!

Publicerat 2017-09-06 15:50. Uppdaterat 2017-09-06 15:59This page in English
Johanna Bylund. Photo: Selma Wolofsky
Johanna Bylund. Foto: Selma WolofskyJohanna Bylund. Photo: Selma Wolofsky 

Vad ska du arbeta med?

Jag ska arbeta som kommunikatör en dag i veckan, oftast onsdagar, vid den centrala ledningsadministrationen tillsammans med Selma Wolofsky. Jag kommer främst att arbeta med NVS:s intranät. Vårt nuvarande intranät är gammalt och behöver förnyas. Ett centralt intranät för hela KI håller på att utvecklas och jag kommer att arbeta med att se hur vi ska använda oss av det vid NVS. Jag kommer även att vara ett stöd och bollplank när det gäller våra olika kommunikationsinsatser.

Vad ser du mest fram emot med ditt nya jobb?

Jag ser fram emot att vara ett stöd i att utveckla internkommunikationen vid NVS. På ett personligt plan ser jag fram emot nya utmaningar och utveckling.

Vad har du gjort tidigare?

Jag arbetar som samordnare vid sektionen Aging Research Center sedan fyra år tillbaka. Där ansvarar jag dels för kommunikationsinsatser så som vår hemsida, nyhetsbrev, att leda produktionen av ARC:s tvåårsrapport, och dels att koordinera olika typer av möten såsom styrelsemöten, öppet hus, eller vår närvaro vid exempelvis olika event så som Forte talks. Jag har tidigare arbetat med vetenskapliga program till medicinska kongresser och har en filosofie kandidatexamen i media- och kommunikationsvetenskap.

Vad tycker du om att göra när du inte arbetar?

Jag tävlar i tyngdlyftning och har en nyfunnen passion i yoga. När jag inte tränar älskar jag att sjunga, måla, och framförallt att umgås med vänner.

Administration