NyheterUtbildning

Ansökan till Pedagogiska Akademin är öppen!

Publicerat 2018-04-04 23:17. Uppdaterat 2018-04-17 14:01
Pedagogisk Akademi

Har du en lärartjänst vid Karolinska Institutet (adjunkter, lektorer, professorer), är disputerade och aktiv inom KI:s utbildningar? Välkommen in med din ansökan!

Att vara ledamot av den Pedagogiska Akademin är en belöning och ett erkännande för excellenta insatser inom utbildningen på Karolinska Institutet. Ledamöter av Pedagogiska Akademin utgör ett nätverk av lärare som visat intresse för undervisning och pedagogisk utveckling. De har inget fast åtagande men är en stor tillgång för Karolinska Institutet där de genom sin långa erfarenhet verkar för pedagogisk utveckling på olika sätt. Utifrån sina erfarenheter och kompetens utgör ledamöterna föredömen för kollegor med pedagogiskt intresse.

Ledamöter i Pedagogiska akademin utses varje år som excellenta lärare och nu är det dags för årets ansökningsomgång. Gå in på Pedagogiska akademins hemsida för att läsa lite mer. Sista datum är 13 maj.

LärandeLärare