Underhållsarbete på det fasta nätverket i Aula Medica 5-6 mars

Publicerat 2019-02-22 15:03. Uppdaterat 2019-03-08 11:23

Arbetet påverkar bara det fasta nätverket och leder till ett kort avbrott i uppkopplingen. I fall du inte kan ansluta till det fasta nätverket samma dag som arbetet utförs, kommer en tekniker på plats att hjälpa dig med att åtgärda problemet.

Den 5 och 6 mars från kl. 8.00 kommer IT-avdelningen att genomföra ett arbete på det fasta nätverket i Aula Medica. Det trådlösa nätverket påverkas inte av arbetet och kommer att fungera som vanligt.

  • Aula Medica, plan 7: tisdag, 5 mars från kl. 8.00
  • Aula Medica, plan 6: onsdag, 6 mars från kl. 8.00

Underhållsarbetet innebär att det blir ett kort avbrott i den fasta nätverksuppkopplingen. Teknikerna som genomför arbetet kommer att informera dig när arbetet påbörjas vid din arbetsplats.

I fall du inte kan ansluta till det fasta nätverket samma dag som arbetet utförs, behöver du inte felanmäla detta. Teknikerna kommer att se vem som berörs under arbetet och kommer då att hjälpa dig att åtgärda problemet på plats.

Om du inte är på plats när arbetet genomförs och inte kan ansluta till det fasta nätverket när du är tillbaka på din arbetsplats, vänligen kontakta IT-supporten på it-support@ki.se eller 08-524 822 22.

Efter arbetet

Arbetet innebär att datorer som inte tillhör KI inte kan ansluta sig till det fasta nätverket längre. Syftet är att öka säkerhet i nätverket och att modernisera det.