Presentationsmaterial

This page in English

För dig som ska representera Karolinska Institutet i olika sammanhang finns tryckt informationsmaterial, en powerpoint-presentation och en film som stöd.

Kommunikationsavdelningen ansvarar för att ta fram presentationsmaterial om KI. Kontakta vår grafiska formgivare om du behöver hjälp med produktion av presentationsmaterial.

Tryckt informationsmaterial om KI

Du kan beställa tryckt material till exempel en informationsbroschyr, årsredovisning, utbildningsmagasinet, skriften  "från cell till samhälle" och andra trycksaker med fakta och information om KI.

PowerPoint-presentation om KI

Här hittar du en PowerPoint-presentation som innehåller basinformation om KI. Presentationen finns på svenska och engelska och innehåller uppdaterad statistik från årsredovisningen 2016.

Användning av presentationen

Vill du endast titta igenom presentationen, klicka på länken och välj "Öppna". Vill du spara filen lokalt på din dator, välj "Spara". Observera att denna presentation uppdateras med jämna mellanrum varför det är bra att återkommande hämta de senaste versionerna. Den engelska presentationen hittar du på denna sidas engelska motsvarighet.

Film om KI

För dig som ska representera Karolinska Institutet finns en film om KI som stöd. Den producerades 2007, är knappt 3 minuter lång.

Streamad version via webbläsare

På Youtube finns filmerna i Karolinska Institutets kanal

Power Point-version

Denna version är bäst lämpad att använda om du vill visa den i en Power Point eller spela upp den på din egen dator. Visningsfönstret för filmen kan då fylla hela skärmen till skillnad från de streamade filmerna som visas i mindre fönster. Storleken på filmen är 40 MB.

Filmen finns i Windows Media Player-format. För att kunna visa filmen måste du därför ha gratisspelaren Windows Media Player installerad på din dator. Den brukar finnas förinstallerad på de flesta PC-datorer.
Hämta Windows Media Player

Gör så här:

  1. Högerklicka på länken nedan till den film du vill ladda hem, välj "Spara mål/länk som ..." och spara ner filmen på din dator.
    KI-film för Power Point, svensk version
    KI-film för Power Point, engelsk version
  2. Öppna ditt Power Point-dokument och skriv exempelvis "Film om KI" i en textruta.
  3. Markera det du skrivit, välj "infoga hyperlänk" under menyvalet "Infoga". Bläddra fram filmen på din dator och klicka på "OK". Spara dokumentet.
  4. Visa Power Point-dokumentet i bildspelsläge och klicka på länken "Film om KI".

Länkar

Administration