NyheterUtbildning

Platser kvar till kurser i pedagogik för lärare och handledare

Publicerat 2018-09-28 14:29. Uppdaterat 2018-09-28 14:46

Det finns fortfarande platser kvar till flera av de högskolepedagogiska kurser som hålls på KI. Kurserna riktar sig till dig som är lärare eller klinisk handledare vid KI och anordnas av Enheten för medicinsk pedagogik (UME). Alla kurser är meriterande vid ansökan om docentur.

De högskolepedagogiska kurserna är utformade enligt de nationella rekommendationerna som tagits fram av Sveriges universitets och högskoleförbund (SUHF).

De kurser som har lediga platser är:

• Masterclass i studentaktiverande metoder, två heldagar, 16 och 19 november
    Hitta ny inspiration som lärare och utveckla din skicklighet i att hitta olika former att stimulera dina studenter till aktivt deltagande.
    Anmälan och mer om kursen i studentaktiverande metoder.
  • Kliniska bedömningar: Book Club, 10 tillfällen, november 2018 – februari 2019
    Kursen introducerar deltagarna till den forskning som finns idag och kopplar detta till deltagarnas egen miljö för att undersöka om och hur kliniska bedömningar av lärande ytterligare kan utvecklas och förstärkas.
    Anmälan och mer om kursen i kliniska bedömningar.
  • Masterclass i debatt som pedagogisk metod, två heldagar, 15 och 22 november
    Kursen har tre teman; att planera, moderera och delta i en debatt.
    Anmälan och mer om kursen i pedagogisk metod.

Kontakt för frågor om kurserna

Utbildningsadministratör

Karin Wrangö