Nya Ladok infört på KI

Publicerat 2017-11-20 11:03. Uppdaterat 2017-11-24 12:41This page in English
Notebook next to laptop.

Det nya Ladok-systemet är från måndagen den 20 november öppet för användare på KI, som nu kan logga in och arbeta i det nya webbaserade Ladok.  Under tisdagen öppnade Ladok även för studenter och doktorander på KI.

– Nu har vi infört nya Ladok på KI. Driftsättningen gick bra och helt enligt plan. Ett stort och varmt tack till alla som har hjälpt till, säger Juni Francén Engdahl, projektledare för införandet av nya systemet på KI.

– Från och med den här veckan jobbar Ladok-användare på KI i det nya systemet. Jag hoppas att du använder systemet kommer tycka att det fungerar bra, men får du problem att orientera dig så här i början så står vi självfallet redo att hjälpa till, fortsätter Juni Francén Engdahl.

Manualer och support för nya systemet

Behöver du hjälp med systemet, finns manualer och supportinformation för Ladok.

Information om kommande utbildningstillfällen i nya systemet, för dig som är utbildningsadministratör, programhandläggare eller studievägledare, kommer att publiceras på Ladok-sidorna.

Webbutbildning för lärare och examinatorer

Du som är lärare eller examinator och ska rapportera och attestera resultat i nya systemet, får tillgång till webbutbildningen för Ladok via din administrativa chef.

Länkar

AdministrationForskarutbildningHandledare