Annan

Skaffa karriärkoll! Skapa din karriärplan och sätt den i verket (seminarium 2 av 3)

2018-03-2209:00 till 11:15 Samuelssonsalen, Berzeliuslaboratoriet, Tomtebodavägen 6Campus Solna

Skaffa karriärkoll! 
Välkomna till en seminarieserie på 3 tillfällen.
Charlotte Hågård, en av Sveriges mest kända karriärcoacher guidar dig utifrån sin långa erfarenhet som karriärexpert.

Bakgrund: Idag erbjuder KI karriärserminarier, kurser och workshops för studenter, doktorander, postdocs och forskare via Karriärservice. För att stödja även andra personalkategorier som T/A-personal, erbjuds nu en serie karriärseminarier via centrala HR-avdelningen. 

Syfte: KI vill skapa möjlighet för alla anställda att reflektera över sin karriär och ta eget ansvar för den. Oavsett om du är i början av din karriär eller har arbetat många år är det bra att avsätta tid för reflektion kring sitt jobb, både i nuvarande jobb, inför medarbetarsamtal eller på längre sikt och hålla sig anställningsbar under hela sin yrkeskarriär. 

Mål: Genom denna seminarieserie om  tre får du verktyg och hjälp med att hitta dina talanger och passioner, skapa din karriärplan samt bygga ditt nätverk och sticka ut på LinkedIn.

Innehåll: Skapa din karriärplan och sätt den i verket. Vill du känna mer motivation, engagemang och förnyelse i ditt nuvarande arbete? Vill du ha ett nytt jobb, få fart på din karriär eller prova en ny bana? Att förändra ditt arbetsliv går enklare om du är förberedd och har mål, delmål och en bra plan att följa. Vad är min karriär? Och vilken karriärväg ska jag följa? Karriärförändring kräver nya utmaningar, kontakter och ibland lite okonventionella lösningar Och inte minst modet och förmågan att sedan sätta planen i verket.

Under detta seminarium med Charlotte får du verktygen för att hitta vad du vill och hur du ska komma dit. Lär dig göra en karriärplan som för dig framåt i steg som passar just dig.

Seminariumet är fristående vilket gör att du fritt kan välja vilket eller vilka tillfällen du vill delta i. 

Målgrupp: Inbjudan vänder sig primärt till T/A-personal vid KI men även andra personalkategorier är välkomna.

Charlotte Hågård

Föreläsare: Charlotte Hågård är en av Sveriges mest erfarna karriärcoacher. www.charlottehagard.se 

Hon har skrivit flera bästsäljande karriärböcker.

Språk: Seminarieserien ges på svenska.

 

Anmälan

Anmäl dig till seminarietillfället i Solna.

Seminarieserien erbjuds även i Flemingsberg.

Contact person: Hillevi Nordqvist

Länkar

Karriär