Annan

Skaffa karriärkoll! Hitta dina talanger och passioner (seminarium 1 av 3)

2018-02-0909:00 till 11:15 Gustaf Retzius, Berzelius väg 3, Solna (Entréplan)Campus Solna

Skaffa karriärkoll!
Välkomna till en seminarieserie på 3 tillfällen.
Charlotte Hågård, en av Sveriges mest kända karriärcoacher guidar dig utifrån sin långa erfarenhet som karriärexpert.

Bakgrund: Idag erbjuder KI karriärserminarier, kurser och workshops för studenter, doktorander, postdocs och forskare via Karriärservice. För att stödja även andra personalkategorier som T/A-personal, erbjuds nu en serie karriärseminarier via centrala HR-avdelningen. 

Syfte: KI vill skapa möjlighet för alla anställda att reflektera över sin karriär och ta eget ansvar för den. Oavsett om du är i början av din karriär eller har arbetat många år är det bra att avsätta tid för reflektion kring sitt jobb, både i nuvarande jobb, inför medarbetarsamtal eller på längre sikt och hålla sig anställningsbar under hela sin yrkeskarriär. 

Mål: Genom denna seminarieserie om  tre får du verktyg och hjälp med att hitta dina talanger och passioner, skapa din karriärplan samt bygga ditt nätverk och sticka ut på LinkedIn.

Innehåll: Hitta dina talanger och passioner. Alla har talang. Men vad är egentligen talang? Karriärexperten Charlotte Hågårds budskap är att alla har talang och kapacitet att nå sin fulla potential. Talang handlar inte om att ha ett högt IQ eller absolut gehör utan är en kraft som är tillgänglig hos oss alla!

Under seminariet berättar Charlotte om varför talang inte alls är vad du tror och vilka avgörande faktorer som världens främsta talangforskare hittat hos de som blir bäst. Du lär dig hur du ska blir framgångsrik genom att hitta dina styrkor, din motivation, drivkraft och passion så att du kan utveckla dig själv och ditt liv på ett bra sätt och få en roligare arbetsdag, arbetsplats och en bättre karriär!

Seminariumet är fristående vilket gör att du kan fritt välja vilket eller vilka tillfällen du vill delta i. 

Målgrupp: Inbjudan vänder sig primärt till T/A-personal vid KI men även andra personalkategorier är välkomna.

Charlotte Hågård

Föreläsare: Charlotte Hågård är en av Sveriges mest erfarna karriärcoacher. www.charlottehagard.se 

Hon har skrivit flera bästsäljande karriärböcker.

Språk: Seminarieserien ges på svenska.

Anmälan

Anmäl dig till seminarietillfället i Solna.

Seminarieserien erbjuds även i Flemingsberg.

Contact person: Hillevi Nordqvist

Länkar

Karriär