Annan

Informationsmöte om nya Ladok för utbildningsadministratörer och studierektorer, Flemingsberg

2017-05-0813:00 till 14:00 4Z, ANA 8Campus Flemingsberg

Du som är utbildningsadministratör eller studierektor på KI, är välkommen till vårt informationsmöte om nya Ladok måndagen den 8 maj, där du får mer information om nya systemet och möjlighet att diskutera hur det berör dig i ditt arbete.

Under mötet får du information om införandet och visning av systemet med möjlighet att diskutera hur det berör dig i ditt arbete.

Mötet är riktat till utbildningsadministratörer och studierektorer, men är öppet för alla intresserade. Ingen föranmälan krävs.

Samma systemstöd till grund- och forskarutbildningen

Nya Ladok kommer att ge samma systemstöd till forskarutbildningen så som för grund- och avancerad nivå. Det innebär att utbildningsadministrationen för forskarutbildningen kommer att i stora drag likna den för grund – och avancerad nivå. 

Flera målgruppsanpassade informationsmöten under våren

Under april och maj bjuder vi in till flera informationsmöten för dig som arbetar med utbildningsadministration på KI. Vårens alla informationsmöten om nya Ladok

Vad är nya Ladok och vilka kommer arbeta i nya systemet?

Alla lärosäten som idag använder Ladok ska byta till ett nytt Ladok-system. I oktober 2017 planeras det nya systemet att införas på KI.

Nya Ladok öppnar upp för nya användare som lärare, examinatorer, handledare och studenter och vi vill därför informera om hur systemet påverkar dina arbetsuppgifter.

För frågor om mötet eller nya Ladok

Hör av dig till Marie Sandström Akram på marie.sandstrom.akram@ki.se eller på 08-524 863 98.

Contact person: Marie Sandström Akram