Annan

Informationsmöte om nya Ladok för lärare och examinatorer, Solna

This page in English
2017-05-0914:30 till 15:30 Wretlindsalen, Widerströmska huset, Tomtebodavägen 18aCampus Solna

Du som är lärare eller examinator på KI, är välkommen till vårt informationsmöte om nya Ladok tisdagen den 9 maj, där du får mer information om nya systemet och möjlighet att diskutera hur det berör dig i ditt arbete. Mötet hålls på engelska.

Under mötet kommer vi berätta mer om införandet på KI, visa relevanta delar i nya systemet och ge dig möjlighet att diskutera hur det berör dig i ditt arbete. 

Mötet hålls på engelska och riktar sig främst till lärare och examinatorer, men är öppet för alla intresserade. Ingen föranmälan krävs.

Har du redan börjat rapportera resultat eller signera betyg i nya Ladok:s gränssnitt?

Då har du redan sett de nya processerna för resultathanteringen men här ges du möjligheten att få en visning av systemet i sin helhet och se den senast utvecklade versionen.

Flera målgruppsanpassade informationsmöten under våren

Under våren bjuder in till flera informationsmöten för dig som arbetar med utbildningsadministration på KI. Vårens alla informationsmöten om nya Ladok

Vad är nya Ladok och vilka kommer arbeta i nya systemet?

Alla lärosäten som idag använder Ladok ska byta till ett nytt Ladok-system. I oktober 2017 planeras det nya systemet att införas på KI.

Nya Ladok öppnar upp för nya användare som lärare, examinatorer, handledare och studenter och vi vill därför informera om hur systemet påverkar dina arbetsuppgifter. 

För frågor om mötet eller nya Ladok

Hör av dig till Marie Sandström Akram på marie.sandstrom.akram@ki.se eller på 08-524 86398.

Contact person: Marie Sandström Akram
ForskarutbildningLärare