Annan

Informationsmöte om nya Ladok för handledare i forskarutbildning, Solna - INSTÄLLT

This page in English
2017-05-0411:00 till 12:00 Hillarpsalen, Retzius väg 8Campus Solna

Mötena riktade till dig som är handledare för forskarstuderade är inställda, eftersom omfattningen för dig som användare i nya systemet kommer vara mycket mindre än vad vi tidigare uppskattat.
Du är dock självklart välkommen att delta på de andra informationsmötena om du ändå är intresserad av att få veta mer om nya Ladok.

Du som är handledare för forskarstuderande är välkommen till vårt informationsmöte om nya Ladok torsdagen den 4 maj, där du får mer information om nya systemet och möjlighet att diskutera hur det berör dig i ditt arbete. Mötet hålls på engelska.

Under mötet kommer vi berätta mer om införandet på KI, visa relevanta delar i nya systemet och ge dig möjlighet att diskutera hur det berör dig i ditt arbete.

Mötet hålls på engelska och riktar sig främst till handledare för forskarstuderande, men är öppet för alla intresserade. Ingen föranmälan krävs.

Samma systemstöd till grund- och forskarutbildningen

Nya Ladok kommer att ge samma systemstöd till forskarutbildningen och grund- och avancerad nivå. Det innebär att utbildningsadministrationen för forskarutbildningen kommer i stora drag likna den för grund – och avancerad nivå.

Flera målgruppsanpassade informationsmöten under våren

Under våren bjuder vi in till flera informationsmöten för dig som arbetar med utbildningsadministration på KI. Vårens informationsmöten om nya Ladok

Vad är nya Ladok och vilka kommer arbeta i nya systemet?

Alla lärosäten som idag använder Ladok ska byta till ett nytt Ladok-system. I oktober 2017 planeras det nya systemet att införas på KI. 

Nya systemet öppnar upp för nya användare som lärare, examinatorer, handledare och studenter och vi vill därför informera om hur systemet påverkar dina arbetsuppgifter. 

För frågor om mötet eller nya Ladok

Hör av dig till Marie Sandström Akram på marie.sandstrom.akram@ki.se eller på 08-524 86398

Contact person: Marie Sandström Akram
ForskarutbildningHandledare